Донација на Млекара Здравје Радово: зимски јакни за децата на самохрани мајки

Донација Здравје радово Благодарница

Донација на Млекара Здравје Радово: зимски јакни за децата на самохрани мајки

Оваа зима, МЛЕКАРА ЗДРАВЈЕ РАДОВО не израдува со својата донација на 26 зимски јакни за „Една може!“

Оставривме ново пријателство и ги стопливме срцата на децата на самохрани мајки на кои им е најпотребно.

Ви благодариме.

 

Донација Млекара Зравје Радово

No Comments

Post A Comment