Новогодишна кампања

"Една Прави"

За брзо ни доаѓа периодот на зимската и празнична магија во негов пресрет ЕДНА ПРАВИ ВЕ ИНФОРМИРА И ПОНУДУВА:

Социјалното претпријатие Една прави е претпријатие кое се стреми да ја зголемува вработеноста на самохраните мајки во Р.С.М. и го решава проблемот со недостаток од жива, органска козметика, создадена по традиционални формули, сега квалитативно  контролирани. Сертифицираните суровини ги третираме нежно и така ги задржуваме сите драгоцности. Производите ја мотивираат кожата да се самоодржува и ја третира на суштинско ниво на клетка. Со оваа добротел, вие и оние на кои ќе подарите пакетчиња, ќе уживате во благодетите на нашата природна козметика и ќе допринесете за поправеден и еко свесен светВашата компанија ќе ја етаблираме и промовираме како социјално одговорна заедница и ќе бидете позитивен пример за сите други, кои не следат на социјалните мрежи и на нашата веб страна. Во прилог е понудата на нашите достапни производи.