16 дена женски активизам

"Од Жена за Жена"

Жени, сите кои не следите 💗Потребни сте повеќе од било кога.

Најпотребни се храна, облека, средства за дезинфекција, средства за хигиена и финансиски средства.

Доколку можете да помогнете на било кој начин со производи или услуги, пријавете се на следниов линк:

Доколку ви треба било каква помош со производи или услуги, пријавете се на следниов линк:

Доколку сте компанија која сака да помогне со своите производи или услуги или пак со финансиски средства пријавете се на следниов линк:

Ви благодариме што сте дел од кампањата за 16 дена женски активизам и им помагате на нашите мајки.