Симулација за минималната потрошувачка кошничка кај самохрани родители

Симулација за минималната потрошувачка кошничка кај самохрани родители

Со помош на економски експерт дојдовме до информациите за вредноста на минималната потрошувачка кошничка кај семејствата на самохрани родители во Р. Македонија. Симулацијата е направена за месец февруари 2018 година, според симулациите за вредноста на минималната синдикална кошничка.

Податоците од истражувањето табеларно можете д аги превзеете на овој линк:
Вредност на минимална потрошувачка кошничка за самохрани родители

 

No Comments

Post A Comment