Нова МРЕЖА за родова еднаквост

Јавен повик до граѓански организации за членство во Mрежа за родова еднаквост, спречување на насилство, борба против дискриминација и залагање за подобрување на статусот на самохраните родители ,,ЈУНАЈТЕДФЕМ"- Скопје

Обука за родова еднаквост и феминизам

Здружението за родова еднаквост ЕДНА МОЖЕ!-Скопје ќе спроведе обука на тема: ,,Родова еднаквост и феминизам’’.

Обуката ќе биде спроведена по завршување на овој повик за учество во истата, oдносно 8 дена по објавувањето на истиот.

Една Може! Ве повикува да заземете активно учество во истата. Термин за спроведување на обуката ќе биде дополнително објавен и ќе бидете повикани.

Обуката ќе се спроведе онлајн преку платформата зум ( zoom).

Доколку сакате да присуствувате, Ве молиме да го пополните овој прашалник.

Повик за обука на тема: ,,Родова еднаквост и феминизам''

Услуги

Правна поддршка

Психо-социјална

Обуки

Истражувања

Кампањи

Семинари

.