QyeenStory 1

Интро епизода

Слушнете не на: https://open.spotify.com/episode/0uEwnMlWvfZ632aGs3PsHK…Заследете на Spotify @QueenStorys Првенчето бидна-прв подкаст 🎤 како први чекорчиња, трапав, надежен и искрен ✨ маѓичен токму поради сево ова🧞‍♀️ совршено несовршенство од 13 минутки 🫶 да се запознаеме подобро со оние со кои не сме ја имале таа среќа 🙌 за да ни тргне 😇Сите кои сакате да бидете дел од наредните серијали, пишете ни на: queenstory1000@gmail.com 💌 добредојдени сте 🥳Ние ви подготвивме пригодни женски теми за кои тековно ќе ве известуваме 🎯ЧЕСТИТКИИИ 🍾🍀🌟и да ни се множат корисности 🎀👑💜 @queenstory Doroti Pachkova🫶