Ние сме непрофитна организација која се залага за заштита и усогласување на своите интереси и уверувања за унапредување на родовата еднаквост и женските права

Нашата Мисија

Мисијата на здружението е да работи на ефективна промоција и поддршка во остварување на правата на девојки и жени, со фокус на унапредување на правата на самохраните родители и еднородителските семејства. 

Нашата Визија

Визијата на здружението е обезбедување севкупна општествена грижа и третман на девојки и жени кон родова еднаквост и женски права и слободи.

Нашите Вредности

Нашата оргнизација неформално започнала со работа во 2014 година. За секоја Една да може!

0K Причини
0K Волонтери
0M Донации
0K Жени

Што правиме

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam tincidunt mauris eu risus. Vestibulum auctor dapibus neque.

Нашиот Тим

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aliquam tincidunt mauris eu risus. Vestibulum auctor dapibus neque.

Дороти Пачкова

Директорка и Експертка по родови науки

Даниела Марковска

Аналитичарка по родови науки и Финансии

Елеонора Ѓоргиевска

Семејна едукаторка и Правничка

Јулијана Чапрагоска

Правна eкспертка и Ассистентка на канцеларија

Елена Божиновска

Волонтерка

Росица Киевска

Парапсихолог и Односи со јавност

Не сакаат, Не поддржуваат.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Aliquam tincidunt mauris eu risus.
Vestibulum auctor dapibus neque.