Category Archives for Јавни повици

Јавен повик до граѓански организации за членство

Јавен повик до граѓански организации за членство во Mрежа за родова еднаквост, спречување на насилство, борба против дискриминација и залагање за подобрување на статусот на самохраните родители ,,ЈУНАЈТЕДФЕМ”- Скопје Здружението за родова еднаквост Една Може!-…