Новогодишна претстава и Дедо Мраз во Концепт центар Една може!

За настанот...

Дедо мраз и пакетчиња за умни и за палави дечиња. Креиравме настан за празнична дружба, споделување на пакетчиња и запознавање, дружење и забава. Сите сингл мајки и татковци со деца се добредојдени! Настанот е поддржан од Фондација Телеком ❤