Natural Skin Care | Органска Козметика
11313
page-template-default,page,page-id-11313,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Прва иновативна, социјална компанија за производство и продажба на органска козметика за секојдневна употреба, ДТПУ „Една прави“ – Скопје, претставува ќерка компанија на единствената активна грас рут организација за унапредување на права на еднородителски семејства во земјава, „Една може!“.

Производите на „Една прави“ во себе содржат висококвалитетни, квалитативно контролирани, органски сурови кои се сертифицирани од страна на SOIL Association, водечко сертификационо тело од Велика Британија. Исто така, производите се self-preserving, односно во себе содржат природни конзерванси, како мед и сол, немаат синтетички конзерванси, а нивните формули се избалансирани на начин на кој се заштитуваат од бактерии, мувла и расипување.
Природни, ладно цедени масла, мацерати од билки и чисти путери, органски восок и пчелини деривати, инфузии од овошки, житарки, зачини и природна глина се водечки состојки на нашите производи.

Природни Органски Производи

Pin It on Pinterest

Share This